Day Schedule
(Monday to Friday)

Time Duration Activity
6:15 am - 7:15 am 60 min Rising Bell and Getting ready for School
7:15 am - 7:45 am 30 min Breakfast
7:45 am - 8:30 am 45 min 1st Lesson
8:30 am - 9:15 am 45 min 2nd Lesson
9:15 am - 9:45 am 30 min Assembly/Mentor’s Period
9:45 am - 10:30 am 45 min 3rd Lesson
10:30 am - 10:50 am 20 min Fruit Break
10:50 am - 11:35 am 45 min 4th Lesson
11:35 am - 12:20 pm 45 min 5th Lesson
12:20 pm - 1:05 pm 45 min 6th Lesson
1:05 pm - 1:35 pm 30 min Lunch
1:35 pm - 2:20 pm 45 min 7th Lesson
2:20 pm - 2:50 pm 30 min Rest
2:50 pm - 3:50 pm 60 min Activity /Club/I.H. Comp-Preparation
/Community Service
3:50 pm - 4:10 pm 20 min Refreshment/Change
4:10 pm - 5:00 pm 50 min Sports (Upper & Senior School)
Rest & Change (Lower School)
5:00 pm - 5:50 pm 50 min Sports (Lower School)
Rest & Change (Upper School & Senior School)
5:50 pm - 6:00 pm 10 min Milk Break (Upper School & Senior School)
5:50 pm - 6:15 pm 25 min Milk Break (Lower School)
6:00 pm - 8:00 pm 120 min Prep for Upper School & Senior School
(Supervised By Teachers)
6:15 pm - 8:00 pm 105 min Prep for Lower School (Supervised By Teachers)
8:00 pm - 8:30 pm 30 min Dinner
8:30 pm - 9:30 pm 60 min Leisure Time/ Self-study/Phone Call/ TV/Indoor Games/Brush & Change
9:15 pm - 10:15pm 60 min Prep for Seniors (Class 9 - 12)
9:30 pm Lights Off for Juniors
10:30 pm Lights Off for Seniors

Day Schedule
(Saturday)

Time Duration Activity
6:15 am - 7:15 am 60 min Rising Bell and Getting ready for School
7:15 am - 7:45 am 30 min Breakfast
7:45 am - 8:30 am 45 min 1st Lesson
8:30 am - 9:15 am 45 min 2nd Lesson
9:15 am - 9:45 am 30 min Assembly/Mentor’s Period
9:45 am - 10:30 am 45 min 3rd Lesson
10:30 am - 10:50 am 20 min Fruit Break
10:50 am - 11:35 am 45 min 4th Lesson
11:35 am - 12:20 pm 45 min 5th Lesson
12:20 pm - 1:05 pm 45 min 6th Lesson
1:05 pm - 1:35 pm 30 min Lunch
1:35 pm - 2:20 pm 45 min 7th Lesson
2:20 pm - 2:45 pm 25 min Rest
2:45 pm - 4:30 pm 105 min. Activity/Club/I.H. Comp-Preparation
/Community Service
4:30 pm - 4:50 pm 20 min Refreshment/Change
4:50 pm - 5:50 pm 60 min Sports (Lower, Upper & Senior School)
5:50 pm - 6:15 pm 25 min Milk/Change
6:15 pm - 8:00 pm 105 min Prep for whole school (Supervised By Teachers)
8:00 pm - 8:30 pm 30 min Dinner
8:30 pm - 9:30 pm 60 min Leisure Time/ Self-study/Phone Call/ TV/Indoor Games/Brush & Change
9:15 pm - 10:15pm 60 min Prep for Upper & Senior Schools
9:30 pm Lights Off for Juniors
10:30 pm Lights Off for Seniors

Day Schedule
(Sunday)

Time Duration Activity
8:00 am - 9:00 am 60 min Rising Bell and Getting Ready
8:30 am - 9:30 am 60 min Walk in Breakfast
9:30 am - 12:30 pm 180 min Inter House activities/Out Bound Activities/Dorm & Personal Hygiene inspection/Distribution of Tuck/Phone Calls etc.
12:30 pm - 1:30 pm 60 min Walk in Lunch
(Day Outing 9:00 am to 6:00 pm)
1:30 pm - 4:00 pm 150 min Out Bound Activities/Dorm inspection/Distribution of Tuck/Phone Calls etc.
4:00 pm - 5:00 pm 60 min Refreshment/Rest
5:00 pm - 7:30 pm 150 min Movie in Multi-Purpose Hall
7:45 pm - 8:30 pm 45 min Festive Dinner
8:30 pm - 9:30 pm 60 min Leisure Time/Self-study/TV/Indoor Games/Brush & Change
9:30 pm Lights Off